Visszajelzések a munkámról

Az oktatói munka hallgatói véleményezési rendszerének alapos átvilágításával kielégítő választ adott a megrendelésben feltett mind a 9 db kérdésre. Többek között rávilágított a nem egyértelmű határidőkre, az azonosítatlan kar és oktatók magas számára, a kérdőíven belüli azonos tartalmú kérdésekre és javaslatot tett szankciók alkalmazására és kitűntetések alapítására is. Ezzel maximális segítséget nyújtott a problémák megoldásához.

A projektben folytatott e-mailes és személyes egyeztetéseket a kivételes szintű ügyfélorientáltsága jellemezte, melyben a ki nem mondott szükségletek is feltárásra kerültek. A felmerülő problémákra adott megfelelő megoldást adó javaslatainál megbeszélésre kerültek az egyes megoldások előnyei és hátrányai is és az került kiválasztásra amelyik a terület számára a maximális eredményt nyújtotta.

A kiváló minőségű és példaértékű szakértői jelentése mind szövegszerűségében és mind a gantt diagramok, táblázatok használatával a munkájának a pontosságát és a feltett kérdésekre adandó válaszok teljességét mutatja.

 

 

Budapesti Műszaki Egyetem

R. Nagy Tibor Endre

elnök, BME Egyetemi Hallgatói Képviselet
alap
Tóth Dezső
Belsőkontrollrendszer-szakértő
Keressen bizalommal!
Referenciák
Copyright © 2024 Minden jog védve
Top cross